Iskanje partnerjev

Seznam Iskanje partnerjev

Pri projektih sodelovanja, evropskih mrežah in evropskih platformah na razpisih podprograma KULTURA boste potrebovali (mednarodne) partnerje.

IŠČETE PARTNERJE ZA SODELOVANJE V USTVARJALNI EVROPI S SEDEŽEM V TRETJI DRŽAVI? Namen spletnega dogodka 19. junija je ponuditi priložnost za mreženje in sodelovanje v evropskih projektih sodelovanja z organizacijami, ki imajo sedež zunaj držav članic EU. Prijave obvezne. 

Kako do partnerjev?

CED Slovenija

  • Na spletni strani CED Slovenija preverite ponudbe za partnersko sodelovanje, ki jih je CED Slovenija prejela iz tujine.
  • Iskanje v spletni bazi CED Slovenija je možno glede na državo in status partnerske organizacije (vodja / partner), aktualnost ponudbe ali poljubno po ključnih besedah.
  • Pomnite, da CED Slovenija kot nacionalna informacijska pisarna zgolj objavlja prejete ponudbe, ne prevzema pa nobene odgovornosti glede zanesljivosti podatkov oz. kakovosti organizacij.
  • Če želite, da vašo partnersko ponudbo posredujemo evropski mreži centrov CED, prosimo, da izpolnite »OBRAZEC Creative Europe Partner Search« (.docx) v angleškem jeziku in nam ga pošljete na info@ced-slovenia.eu.

Spletne baze tujih centov CED
Pri iskanju partnerjev si lahko pomagate s spletnimi bazami tujih centov CED, npr. Luksemburg, Poljska ali Srbija. Partnerske ponudbe na svojih spletnih straneh delijo tudi centri CED Estonija, Nemčija, Madžarska, Portugalska, Španija in Ukrajina.

Funding & Tenders Portal
V pomoč vam je lahko spletni portal Evropske komisije FTOP. Brez registracije na portalu lahko s pomočjo filtrov poiščete partnerske organizacije, s katerimi bi želeli vzpostaviti sodelovanje. Partnerske ponudbe za sodelovanje so izpisane tudi pri posameznem aktualnem razpisu.
Za vpis partnerske ponudbe se morate registrirati, pomagate si lahko z navodili

Spodbujamo vas k mreženju s številnimi akterji na mednarodnih dogodkih, tudi v organizaciji CED Slovenija, ali k vstopanju v mreže, zveze, platforme v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih.

Npr. mednarodne mreže s podporo Ustvarjalne Evrope preverite tukaj ali berite naše e-novice, v katerih vas redno obveščamo o številnih priložnostih.

15 trenutno išče partnerje