Iskanje partnerjev

Seznam Iskanje partnerjev

Pri projektih sodelovanja, evropskih mrežah in evropskih platformah na razpisih podprograma KULTURA boste potrebovali (mednarodne) partnerje.

V bazi partnerskih ponudb preverite ponudbe za partnersko sodelovanje, ki jih je CED Slovenija prejela iz tujine. Iskanje je možno glede na državo in status partnerske organizacije (vodja / partner), aktualnost ponudbe ali poljubno po ključnih besedah. 
Pomnite, da CED Slovenija kot nacionalna informacijska pisarna zgolj objavlja prejete ponudbe, ne prevzema pa nobene odgovornosti glede zanesljivosti podatkov oz. kakovosti organizacij.

Kako do partnerjev?

Preverite ponudbe za partnersko sodelovanje v bazi partnerskih ponudb CED Slovenija.

Če želite, da vašo partnersko ponudbo posredujemo evropski mreži centrov CED, prosimo, da izpolnite »OBRAZEC Creative Europe Partner Search« (.docx) v angleškem jeziku in nam ga pošljete na info@ced-slovenia.eu.

Pri iskanju partnerjev si lahko pomagate s spletnimi bazami tujih centov CED, npr. Luksemburg, Poljska ali Srbija. Partnerske ponudbe na svojih spletnih straneh delijo tudi centri CED Estonija, Nemčija, Madžarska, Portugalska, Španija in Ukrajina.

V pomoč vam je lahko spletni portal Evropske komisije Funding & Tenders Portal (FTOP). Brez registracije na portalu lahko s pomočjo filtrov poiščete partnerske organizacije, s katerimi bi želeli vzpostaviti sodelovanje. Partnerske ponudbe za sodelovanje so izpisane tudi pri posameznem aktualnem razpisu.
Za vpis partnerske ponudbe se morate registrirati, pomagate si lahko z navodili

Spodbujamo vas k mreženju s številnimi akterji na mednarodnih dogodkih, tudi v organizaciji CED Slovenija, ali k vstopanju v mreže, zveze, platforme v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih. Npr. mednarodne mreže s podporo Ustvarjalne Evrope preverite tukaj ali berite naše e-novice, v katerih vas redno obveščamo o številnih priložnostih.

9 trenutno išče partnerje