Jesenska delavnica za projekte sodelovanja 2017 – 2. DEL

Kultura, Dogodki CED
Ali ste cilje projekta uskladili s smernicami Ustvarjalne Evrope? Ali poznate razliko med cilji in rezultati projekta? Ali ima vaš projekt jasno opredeljeno evropsko razsežnost? Ali ste izdelali podroben proračun? Ali veste, kako in koga boste obveščali o dejavnostih in rezultatih projekta? Odgovore poiščite s pomočjo ekipe CED Slovenija.
Kdaj
do  
Kje
Upravna hiša SEM [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

projekti-sodelovanja-2017Razpis za projekte sodelovanja za leto 2017 (EACEA 45/2016) je bil objavljen 27. septembra 2016, rok za oddajo vlog pa je 23. november 2016. Najpomembnejše spremembe razpisa za leto 2017 preverite tudi tukaj.

KOMU JE NAMENJENO?

Predstavnikom kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte sodelovanja za leto 2017 v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

KAJ BO FOKUS DELAVNICE?

Ekipa CED Slovenija bo delavnico izvedla v dveh delih, vsem zainteresiranim pa priporočamo udeležbo na obeh dogodkih:
– 1. del – predstavitev razpisa s poudarkom na smernicah razpisa za leto 2017 in aktualnimi kulturno-političnimi prioritetami EU (četrtek, 20. oktober). Program in poročilo.
– 2. del – tehnična delavnica s predstavitvijo postopka e-prijave in napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije, tj. vsebinski in finančni del prijavnice (torek, 8. november). Program in poročilo.

ROK ZA PRIJAVO UDELEŽBE

Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico – obvezno prek prijavnega obrazca na spletu CED Slovenija (spodaj) je do ponedeljka, 7. novembra 2016 do 13. ure.
V primeru, da se bo na delavnico prijavilo večje število udeležencev, kot je na voljo prostih mest, se bo lahko delavnice udeležil le po en predstavnik posamezne organizacije, kar vam bomo tudi pravočasno sporočili.

Da bi bila delavnica za udeležence kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu!

Vabljeni!

DODATNE INFORMACIJE?
Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji: info@ced-slovenia.eu