Novice

V pričakovanju leta 2021: Internetno občinstvo. Kako ga doseči?

MEDIA brezplačni seminar v angleščini Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji z Lindo Beath bo 14. novembra v Cankarjevem domu v Ljubljani. Za vse, ki vas zanimajo novi poslovni modeli v digitalnem okolju na avdiovizualnem področju. Prijave zbiramo do 10. novembra.

Dogodki · 17. oktobra 2016

Do leta 2021 bo vse vaše občinstvo na internetu.
Kako boste dosegli občinstvo kot producent? Kakšen bo nov poslovni model filmske industrije? Kako vam bodo distributerji, prodajni agenti in strokovnjaki za trženje pomagali pri financiranju in prikazovanju filmov ter pridobivanju občinstva?

Linda Beath
Linda Beath

Izbrane nove poslovne modele za dinamično digitalno okolje in njihove posledice za celotno avdiovizualno verigo bo zainteresirani javnosti predstavila Linda Beath (Ideal Filmworks), priznana in izkušena mednarodna strokovnjakinja za strateško načrtovanje, dostop do financ in digitalni premik v avdiovizualni industriji.
Več o seminarju in prijavi na seminar (do 10. novembra) tukaj.

25MEDIADogodek prireja Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji / Zavod Motovila v sodelovanju z Zavodom AIPA v okviru 25. obletnice programa MEDIA (Ustvarjalna Evropa).

LIFFE 2016Seminar je del programa mednarodnega filmskega festivala LIFFE, ki se je uvrstil med 27 izbranih projektov na razpisu za filmske festivale podprograma MEDIA.

O DOGODKU POROČAMO TUKAJ.