Motovila in CED Slovenija

Seznam

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (Creative Europe Desk Slovenia) ali krajše CED Slovenija je nacionalna informacijska pisarna za promocijo programa EU Ustvarjalna Evropa. CED Slovenija je vstopna točka za vse, ki želijo sodelovati v Ustvarjalni Evropi, krovnem nadnacionalnem programu financiranja EU za področje kulture, filma in drugih ustvarjalnih sektorjev.

Kaj NI CED Slovenija?

  • NI pravna oseba.
  • NI vključena v postopek izbora in ne odloča o sofinanciranju projektov s podporo Ustvarjalna Evropa.
  • NE nudi sofinanciranja projektov ali sponzorskih sredstev.

Dejavnosti CED Slovenija izvaja zavod MOTOVILA . Pri tem nas podpirata Ministrstvo za kulturo RS in Evropska komisija (DG EAC in DG CNECT). Motovila je s CED Slovenija vključena v evropsko mrežo centrov CED (Creative Europe Desks) in je članica skupnosti mrež Evropske komisije v Sloveniji.

MOTOVILA je nevladni in neprofitni zavod in deluje v javnem interesu na področju kulture. Spodbuja mednarodno in medsektorsko sodelovanje v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih. Smo kompetentna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in bogatimi referencami. Informiramo, svetujemo, izobražujemo, podpiramo, krepimo zmogljivosti in internacionalizacijo v kulturi.


Spoznajte nas