Novice

Ustvarjalna Evropa – smernice za komuniciranje

Vsem, ki pripravljate oz. izvajate evropske projekte Ustvarjalna Evropa v branje in uporabo priporočamo smernice za komuniciranje »How to communicate your project«, ki jih je objavila Evropska komisija.

Evropska komisija je objavila smernice za komuniciranje »How to communicate your project«, ki so lahko v pomoč upravičencem do sredstev Ustvarjalne Evrope. Smernice uporabnike vodijo na njihovi komunikacijski poti, od faze načrtovanja do ocene učinka njihovih komunikacijskih dejavnosti. Upravičence do sredstev Ustvarjalne Evrope po korakih spodbujajo, da svoje zgodbe in rezultate projektov delijo z lokalnimi skupnostmi, zainteresiranimi deležniki in institucijami EU. Smernice vključujejo tudi povezave do številnih orodij in virov za čim večjo promocijo vsakega projekta.

Navodila za uporabo logotipa

Logotip programa je dostopen na spletnih straneh Izvajalske agencije EACEA, skupaj s smernicami uporabe grafične podobe.
Nujno preverite smernice za uporabo grafične podobe programa, vsak koristnik naj upošteva določila in navodila iz zadevne pogodbe z Izvajalsko agencijo EACEA. Podpora se upravičencu lahko sorazmerno zniža, če se ta zahteva ne upošteva v celoti!

Obveščajte CED Slovenija

Motovila kot nacionalna informacijska pisarna za program EU Ustvarjalna Evropa vabi vse izvajalce, da nas obveščajo o aktualnemu dogajanju, aktivnostih in drugih priložnostih, ki jih omogoča njihov evropski projekt. Izvajalci projektov Ustvarjalna Evropa, obveščajte nas!