Novice

Izvajalci projektov Ustvarjalna Evropa, obveščajte nas!

Ta trenutek slovenske organizacije izvajajo 96+ projektov s podporo Ustvarjalne Evrope. Motovila kot nacionalna informacijska pisarna za program EU Ustvarjalna Evropa vabi vse izvajalce, da nas obveščajo o aktualnemu dogajanju, aktivnostih in drugih priložnostih, ki jih omogoča njihov evropski projekt.

Dejavnosti, Rezultati · 17. januarja 2022

Trenutno je v Sloveniji aktualnih več kot 96 projektov s podporo Ustvarjalne Evrope. To je izjemna številka, ki kaže na uspešnost slovenskega kulturnega in ustvarjalnih sektorjev in tudi ekipa CED Slovenija je zelo ponosna. Vendar pa zaradi številnih projektov ne uspemo podrobno spremljati prav vsakega. Zato izvajalce projektov prosimo, da nas redno obveščate. Informacije bomo z veseljem razširjali prek naših kanalov, tj. v mesečnih e-novicah, na FB @CEDSlovenia in spletni strani CED Slovenia.

Kako, kaj in kdaj lahko prispevate?

  • e-novice CED (CEDilke) obveščajo o vsem, kar zadeva program EU Ustvarjalna Evropa: aktualni razpisi, svetovalni dogodki, ki jih pripravljamo za vas, nove partnerske ponudbe iz tujine, vabila na dogodke, ki jih izvajajo slovenske organizacije v okviru podprtih projektov, in uspehi Slovenije na razpisih vseh treh sklopov programa: Kultura, MEDIA in Medsektorski sklop. Novice, ki jih prejema več kot 1.500 naročnikov, navadno razpošiljamo 1. teden v mesecu. Če želite, da vaše vsebine vključimo v e-novice, nam do 1. v mesecu pošljite novico v dolžini do 100 besed s povezavami na dodatne informacije.
  • FB @CEDSlovenia: potrebujemo kratko promocijsko besedilo s fotografijo ali promocijsko pasico. Prošnjo naslovite vsaj teden dni vnaprej.
  • Baza podprtih projektov na spletnem mestu CED Slovenija: vabljeni, da dopolnite in/ali osvežite vizitke s predstavitvami vaših projektov. Potrebujemo kratko predstavitev projekta v slovenščini in angleščini s poudarkom na aktivnostih slovenskega producenta (do 300 besed), spletne povezave in vizualno gradivo.

Za dodatne informacije nam pišite na info@ced-slovenia.eu.

Ekipa CED Slovenija si pridržuje uredniško pravico glede komuniciranja prejetih informacij prek svojih kanalov.