Novice

Izpolnite anonimno »hudomušno« anketo CED Slovenija

Vabimo vas, da do konca leta 2024 izpolnite zabavno in hudomušno “Vmesno evalvacijo CED Slovenija” v obliki kratke in sproščujoče anonimne ankete.

Dejavnosti · 10. junija 2024

Evropska komisija in EACEA med 31. majem in 6. septembrom 2024 izvajata vmesno evalvacijo programskega obdobja Ustvarjalne Evrope 2021—2027.

Trendu se je pridružila tudi Motovila (CED Slovenia), a na nekoliko zabavnejši način.

Za vas smo sestavili zabavno in hudomušno “vmesno evalvacijo CED Slovenija“, in sicer v obliki kratke in sproščujoče anonimne ankete o vaših zabavnih prigodah v projektih Ustvarjalne Evrope. Vabimo vas, da nam prigode zaupate do konca leta 2024. Ob koncu leta bomo nekaj najizvirnejših zgodb tudi objavili.

Nekaj odgovorov smo prejeli že pred praznovanjem 10. obletnice programa Ustvarjalna Evropa – na FB @CEDSlovenia je na ogled foto galerija. Za pokušino, kakšna anketa vas dejansko časa, vam spodaj zaupamo nekaj zabavnih Motovilinih prigod.  Saj veste, tudi mi, že več kot desetletje sodelujemo v programu Ustvarjalna Evropa.

  • Katera pesem vam ne gre iz glave, ko izpolnjujete razpisno dokumentacijo in ko poročate o projektu? 
    M: To je zagotovo kraljevska Under Pressure.
  • Ali z nami delite kakšno zanimivo/bizarno/simpatično/… (»trivia«) dejstvo, ki opisuje vaš projekt/(so)delovanje/učinek s podporo Ustvarjalne Evrope.
    M: V času naših hudo stresnih “rukerjev”, tik pred razpisnimi roki za oddajo svojih vlog, je Motovila v pisarno pogosto naročila pizzo. Vedno enakega okusa in (celo) bojevniškega imena – Ronin. Čeprav imamo na splošno vse rade sušene paradižnike in pinjole, pa jih v tej kombinaciji RES ne moremo več videti. Okus, ki momentalno vrača v tisti stres, raje pozabimo. 🙂