Novice

Okcident sreča Orient na Gradu Brežice

Praznujte Evropski dan stare glasbe 2016 skupaj z Evropsko mrežo za staro glasbo (REMA) in 21. marca 2016 ob 20. uri obiščite glasbeno plesno predstavo »Okcident sreča Orient« na Gradu Brežice. Pohitite za brezplačne vstopnice!

Evropska mreža za staro glasbo (REMA) ponosno objavlja, da je René Jacobs uradni ambasador Evropskega dneva stare glasbe.

Festival Seviqc Brežice in ansambel Nova Schola Labacensis vas na Evropski dan stare glasbe, 21. marca 2016 ob 20. uri, vabita na ogled glasbeno plesno predstave Okcident sreča Orient, ki bo na Gradu Brežice.

Organizatorji poudarjajo, da je ta glasbeno plesna predstava fascinantno glasbeno darilo sodobnemu multikulturnemu evropskemu občinstvu, ki nam vsem omogoča, da bi bolje razumeli našo zahodno kulturo v odprtem dialogu z bogato vsestranskostjo orientalske glasbe, poezije in plesa.

Za rezervacijo brezplačnih vstopnic pišite na info@k-ramovs.si. Do Brežic se lahko peljete tudi s festivalskim avtobusom, ki odpelje izpred Hale Tivoli na dan predstave ob 18. uri, cena povratne vozovnice je 10 EUR (za več glej vabilo spodaj).

Vabilo z dodatnimi informacijami.

Vabljeni!


*Predstava je del projekta eeemerging s podporo programa Kultura (2007-2013).