Novice

Druga sezona: Knjiga spregovori z dr. Iztokom Osojnikom

KUD Police Dubove vas v sezoni 2016/2017 vabi na druženje v bralnem klubu, kjer boste v sproščenih pogovorih iskali odgovore na vprašanja zakaj, kaj in kako brati. Prva priložnost bo 25. 1. v Knjižnici Prežihov Voranc v Ljubljani. Vabljeni!

Kultura · 4. januarja 2017

Zakaj brati? Kaj brati? Kako brati? Kako literaturo analizirati? Kako o literaturi pisati? Odgovore na ta vprašanja boste iskali v sproščenih pogovorih, ki jih bo vodil dr. Iztok Osojnik.

KUD Police Dubove vas vabi v drugo sezono druženja v bralnem klubu Knjiga spregovori, ki bo 25. januarja 2017 ob 18. uri v Knjižnici Prežihov Voranc (Tržaška cesta 47a) v Ljubljani. Do takrat preberite knjigo Michel Faber: Evangelij ognja (prevod Iztok Osojnik; KUD Police Dubove, 2012).

Bralni klub Knjiga spregovori je del aktivnosti projekta Odmevi Resničnosti, ki ga s podporo Ustvarjalne Evrope izvaja KUD Police Dubove. V sezoni 2016/2017 ste vabljeni tudi na ostala srečanja bralnega kluba, ki bodo v Knjižnici Prežihov Voranc.

Knjiga-spregovori_seznam-srecanj

Priporočamo tudi knjižne novosti KUD Police Dubove, na primer Ben Okri: Cesta sestradanih (Zbirka: Eho, 2016; prevedel Urban Belina) s podporo Ustvarjalne Evrope.