Novice

Zgodbe Ustvarjalne Evrope

Ustvarjalne zgodbe “Creative Europe Stories” so namenjene promociji programa Ustvarjalna Evropa. Naj vam bo v navdih, še posebej, če snujete evropski projekt!

Zavod Motovila je v sklopu dejavnosti CED Slovenija pripravil serijo t. i. ustvarjalnih zgodb Creative Europe Stories z namenom promocije EU programa Ustvarjalna Evropa. Naj vam bo v navdih, še posebej, če snujete evropski projekt!

©Motovila: Creative Europe Stories with UIRS.

Za navdih si oglejte zgodbo Urbanističnega inštituta RS (UIRS), ki sodeluje v projektih Human Cities s podporo Ustvarjalne Evrope (spodaj). Mreža Humana mesta je bila vzpostavljena leta 2006 kot platforma za interdisciplinarne izmenjave na področju prticipativnega oživljanja javnih prostorov. Mrežo sestavlja 10 evropskih partnerjev. Leta 2018 je partnerstvo s svojimi aktivnostmi v Aziji postalo globalno.

Več ustvarjalnih zgodb je tukaj.

CC BY-ND Priznanje avtorstva – Brez predelav 4.0 MednarodnaDelo se lahko distribuira nekomercialno ali komercialno, pod pogojem, da se navaja avtorja izvirnega dela in da se izvirnega dela v ničemer ne spreminja.