Novice

Webinar za predstavnike novičarskih medijev

Evropska komisija (GD Connect) in Izvajalska agencija EACEA organizirata spletni seminar za predstavnike sektorja novičarskih medijev z namenom pojasniti različne možnosti financiranja, ki jih EU ponuja temu sektorju. Kdaj: 7. julij od 10h do 12h15 (CEST) Kje: Na spletu. Namen seminarja je potencialnim prijaviteljem ponuditi smernice glede nedavno objavljenega razpisa za spremljanje in zaščito svobode in pluralnosti […]

Medsektorski sklop · 5. julija 2022

Evropska komisija (GD Connect) in Izvajalska agencija EACEA organizirata spletni seminar za predstavnike sektorja novičarskih medijev z namenom pojasniti različne možnosti financiranja, ki jih EU ponuja temu sektorju.

Kdaj: 7. julij od 10h do 12h15 (CEST)
Kje: Na spletu.

Namen seminarja je potencialnim prijaviteljem ponuditi smernice glede nedavno objavljenega razpisa za spremljanje in zaščito svobode in pluralnosti medijev (rok 20. sept.).

To bo tudi priložnost za informiranje o drugih razpisih, predstavljenih na spletnem seminarju 6. aprila (posnetki tukaj), vključno z razpisom za novinarska partnerstva v okviru Ustvarjalne Evrope (rok 7. sept.), in razpisih, ki so bili nedavno objavljeni ali še bodo objavljeni, med drugim za podporo skladu za lokalne medije, konzorcijem mladinskih medijev, radijski mreži, (4) podatkovno podprtim medijskim mrežam, medijskim platformam in medijskemu podatkovnemu prostoru.

Prijava ni potrebna. Povezava do dogodka bo na voljo tukaj.

Več informacij na spletni strani Evropske komisije.