Novice

Ustvarjalne sinergije: izmenjava izkušenj in dobrih praks v soseščini

Motovila vas v sodelovanju s partnerji iz Avstrije, Hrvaške in Madžarske 14. maja vabi na skupni dogodek, namenjen izmenjavi izkušenj in dobrih praks Ustvarjalne Evrope v soseščini. V živo v Slovenj Gradcu in na spletu.

Dogodek si lahko v posnetku ogledate na našem Facebook profilu @CEDSlovenia.

Kako vzpostaviti trajnostno partnerstvo?
Kako vzpostaviti in razviti odnose z občinstvom?
Kako vključiti zelene prakse v projektne dejavnosti?
Kako zagotoviti sofinanciranje mednarodnega projekta iz drugih virov?
Kako izkoristiti prednosti, ki jih omogoča digitalni premik?
Kako je COVID izzval mednarodno kulturno sodelovanje?

KOMU JE NAMENJENO: Ustvarjalcem, profesionalcem, uradnikom in odločevalcem v kulturi.

KAJ: Izmenjava izkušenj in dobrih praks Ustvarjalne Evrope v soseščini za spodbujanje čezmejnega povezovanja in sodelovanja organizacij v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih v novi generaciji programa EU Ustvarjalna Evropa 2021–2027

KDAJ: 14. maj, 11:00–12:30
KJE: Koroška galerija likovnih umetnosti in na spletu (Zoom)

PRIJAVE: Za udeležbo dogodka na spletu se prijavite TUKAJ.
Za udeležbo v živo na lokaciji v KGLU nam pišite na info@ced-slovenia.eu. Število prostih mest je omejeno. Upoštevati moramo veljavne predpise vlade in aktualna priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Prednost pri udeležbi v živo imajo predstavniki organizacij, ki se bodo udeležili tudi individualnega svetovanja po zaključku seminarja, in imajo sedež/delujejo v regiji, kjer dogodek organiziramo.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez tolmačenja.
Program in več informacij tukaj.

Ustvarjalne sinergije organizira Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju z Ministrstvom za kulturo Avstrije (CED Avstrija), Ministrstvom za kulturo Hrvaške (CED Hrvaška) in Kreatív Európa Nonprofit Kft (CED Madžarska). Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Ustvarjalne sinergije so nadaljevanje dogodka Sharing Practices in COVID times, ki ga 6. maja organizira Izvajalska agencija EACEA.