Novice

Ustvarjalna Evropa v kulturni četrti Šiška

Obiščite Motovilino POP-UP pisarno na dogodku »Cela šiškarija / kulturna četrt Šiška se predstavlja« v Ljubljani, 15. septembra. Želite, da promoviramo tudi vaš projekt Ustvarjalna Evropa? Kontaktirajte nas.

Dogodki · 17. avgusta 2023

Obiščite Motovilino POP-UP pisarno v kulturni četrti Šiška na dogodku »Cela šiškarija / kulturna četrt Šiška se predstavlja« v petek, 15. septembra med 13. in 19. uro. Na dogodku bomo dostopni za kratka vprašanja in predstavitve ter hitre nasvete o priložnostih mednarodnega kulturnega sodelovanja, vključno s priložnostmi, ki jih omogoča Ustvarjalna Evropa. Prav tam se lahko dogovorimo za nadaljnje dodatno in bolj poglobljeno svetovanje.

Na dogodku bomo promovirali tudi projekte s podporo Ustvarjalne Evrope.

Zato organizacije s podporo Ustvarjalne Evrope pozivamo, da nam do petka 8. septembra dostavijo publikacije idr. promocijsko gradivo, povezano s projekti Ustvarjalna Evropa. V Motovilini POP-UP pisarni bodo tako na voljo obiskovalcem cele šiškarije / kulturne četrti Šiška.

Vljudno prosimo, da dostavo promocijskega gradiva na Trg prekomorskih brigad 1 (Ljubljana) najavite na T: 059 01 65 76 ali info[at]ced-slovenia.eu.