Novice

Spletni dogodek Pitch Your Innovation!

Spletni dogodek 2. marca je namenjen organizacijam, ki jih zanima razpis MEDSEKTORSKI SKLOP – Laboratorij za ustvarjalne inovacije 2023. Prijave obvezne.

Dogodki · 1. marca 2023

Če vas zanima razpis Ustvarjalna Evropa – Laboratorij za ustvarjalne inovacije, ne spreglejte spletnega dogodka Pitch Your Innovation!, ki ga soorganizira Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju s CED pisarnami iz 18 držav in Izvajalsko agencijo (EACEA).

Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci. Prijave obvezne!

Kdaj: 2. marec 2023, 10.30-12.30
Kje: na spletu
Več informacij in prijave na povezavi tukaj.

Evropska Komisija želi z ukrepom „Laboratorij za ustvarjalne inovacije“ (CREA-CROSS-2023-INNOVLAB, rok za oddajo vlog 20. april 2023) spodbujati inovativne pristope k ustvarjanju vsebin, dostopu, distribuciji in promociji v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih ter v drugih sektorjih. Ti pristopi upoštevajo digitalni prehod in zajemajo tako tržno kot tudi netržno razsežnost.
Laboratorij bo omogočil oblikovanje inovativnih rešitev (npr. orodij, modelov in metodologij), ki se lahko uporabljajo v avdiovizualnem sektorju in vsaj še enem ustvarjalnem in/ali kulturnem sektorju. Rešitve morajo imeti potencial za prodor na trg.