Novice

Pripravljate prijavo na razpis Laboratorij za inovacije?

Vabljeni na spletni seminar Laboratorij za inovacije, 2. februarja. Spoznajte primere dobrih praks in poiščite partnerje. Prijave obvezne.

Dogodki · 24. januarja 2024

Centri Ustvarjalna Evropa, med njimi Motovila s CED Slovenija, 2. februarja 2024 vabimo na spletno srečanje Creative Innovation Lab: case studies – Learn from selected projects, na katerem bo predstavljenih 6 primerov projektov, ki so uspeli na lanskem razpisu Laboratorij za inovacije programa Ustvarjalna Evropa.

Na spletnem informativnem dogodku bodo potencialni kandidati lahko poiskali partnerje za sodelovanje pri projektu ali izrazili zanimanje za sodelovanje v projektu. Orodje za iskanje partnerjev je na voljo na tej povezavi.

Kaj: spletni seminar Laboratorij za inovacije – primeri dobrih praks.
Kdaj: petek, 2. februar, 10.30-12.00 CET
Kje: na spletu (zoom)
Spletne prijave obvezne do 1. februarja (18.00 CET) na povezavi tukaj.

Odprti razpis Laboratorij za inovacije, CREA-CROSS-2024-INNOVLAB z rokom 25. aprila 2024, podpira oblikovanje, razvoj in/ali širjenje inovativnih orodij, modelov ali rešitev, ki se uporabljajo v avdiovizualnem in drugih kulturnih sektorjih.

Za več informacij se obrnite na nacionalni Center Ustvarjalna Evropa.
Pišite nam na info[at]ced-slovenia.eu.

Orodje za iskanje partnerjev in spletni dogodek organizirajo centri CED iz Armenije, Avstrije, Belgije, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francije, Gruzije, Hrvaške, Islandije, Italije, Hrvaške, Latvije, Litve, Madžarske, Malte, Nemčije, Nizozemske, Poljske, Portugalske, Romunije, Srbije, Slovenije, Španije in Švedske.
Spletni dogodek je organiziran v sodelovanju z Evropsko komisijo in Izvajalsko agencijo EACEA.