Novice

Dogodki CED Slovenija: Ustvarjalna Evropa za razpise 2022

Motovila (CED Slovenija) bo med februarjem in aprilom organizirala informativne in svetovalne dogodke za deležnike, ki pripravljajo projektne vloge za razpise Ustvarjalna Evropa v letu 2022.

Dogodki · 1. februarja 2022

Motovila v sklopu dejavnosti CED Slovenija za uporabnike pripravlja serijo informativnih dnevov, delavnic in svetovanj za program Ustvarjalna Evropa.

Novi razpisi Ustvarjalne Evrope (MEDIA/Kultura/Medsektorski sklop) bodo predvidoma objavljeni že v začetku februarja, saj je bil 13. januarja sprejet program dela za izvajanje Ustvarjalne Evrope v letu 2022.

Za zainteresirane deležnike in prijavitelje na razpise Ustvarjalna Evropa za leto 2022 bomo organizirali dogodke (predvidoma bodo potekali prek spleta), ki so vam lahko v pomoč pri pridobivanju informacij, oblikovanju projektnih idej in/ali pripravi projektnih vlog. Izpostavljamo na primer:
Skupinska tedenska 1-urna svetovanja: 3., 9. in 16. februar (Kultura ob 9.30 in MEDIA ob 11.00)
Info dan Kultura, 11. februar
Info dan MEDIA, 17. februar
– Delavnica za prijavitelje Kultura projekti sodelovanja, 4. marec
– Delavnica za prijavitelje MEDIA Mreže evropskih festivalov, 11. marec

V sodelovanju s partnerji pa pripravljamo tudi dogodke, namenjene informiranju o priložnostih, ki jih (tudi) kulturnemu in ustvarjalnim sektorjem omogočajo drugi programi EU:
– februarja vabimo na spletni dogodek, na katerem bo Točka CERV (PiNA) predstavila razpis Evropski zgodovinski spomin programa CERV (Remembrance; rok za prijavo na razpis: 24. 3. 2022 do 17.00 CET).

Vljudno vabljeni!

Kako vam lahko pomagamo?
– Strokovno ocenimo vašo projektno idejo z evropsko dimenzijo.
– Priskočimo na pomoč pri iskanju partnerjev po Evropi.
– Napotimo vas na druge nacionalne in mednarodne vire financiranja.
– Pomagamo pri postopku prijave na razpise Ustvarjalna Evropa in odgovarjamo na tehnična vprašanja.
– Nudimo svetovanje in usposabljanje o projektnem vodenju.