Novice

JAK poziv za sofinanciranje projektov na področjih knjige, izbranih na razpisih Ustvarjalne Evrope

Javna agencija za knjigo RS (JAK) bo v letu 2017 sofinancirala projekte slovenskih izvajalcev s področja knjige, ki so bili v obdobju od 2014 do vključno 2017 izbrani na razpisih programa Ustvarjalna Evropa, podprogram Kultura, in v letu 2017 še vedno potekajo. Rok za prijavo: 31.10. 2017

Razpisi · 14. aprila 2017

jakPoziv se nanaša na vsa področja knjige, na katerih prijavitelji delujejo, v domačem in mednarodnem kulturnem prostoru (evropske platforme, evropske mreže, projekti sodelovanja, projekti literarnega prevajanja).

Ukrep je namenjen krepitvi operativnih zmogljivosti slovenskih izvajalcev projektov in programov na področjih knjige, spodbujanju njihovega mednarodnega povezovanja in vključevanja v mednarodnem mreže in projekte, spodbujanju uveljavljanja slovenske literarne ustvarjalnosti v mednarodnem prostoru ter krepitvi potencialov za uspešno izvedbo projekta Slovenija, častna gostja mednarodnega knjižnega sejma v Frankfurtu.
Javni poziv je odprt od objave poziva do porabe sredstev, vendar najdlje do 31. 10. 2017.

Več informacij o razpisu tukaj.

Kontaktna oseba: Renata Zamida, e-pošta: renata.zamida@jakrs.si, tel.: 01 400 79 57.
Uradne ure za posredovanje informacij po telefonu in elektronskih medijih so v ponedeljek in četrtek od 9. do 12. ure ter v sredo od 14. do 16. ure.