Novice

Iščete partnerje za sodelovanje v Ustvarjalni Evropi s sedežem v tretji državi?

Namen spletnega dogodka 19. junija je ponuditi priložnost za mreženje in sodelovanje v evropskih projektih sodelovanja z organizacijami, ki imajo sedež zunaj držav članic EU. Prijave obvezne. 

Dogodki, Priložnosti · 23. maja 2024

Pisarna CED Nemčija skupaj s kolegi iz Albanije, Armenije, Bosne in Hercegovine, Gruzije, Črne gore, Kosova, Severne Makedonije, Srbije, Ukrajine in Tunizije organizira mednarodni spletni dogodek Creative Europe beyond the EU.

Kaj: spletni dogodek za iskanje partnerjev v projektih Ustvarjalna Evropa
Kdaj: sreda, 19. junij 2024, 11.00-13.30
Kje: na spletu, okolje Zoom
Prijave obvezne na povezavi tukaj.
Dogodek je brezplačen in bo potekal v angleškem jeziku.
Več informacij na FB tukaj.

Namen spletnega dogodka je ponuditi priložnost za mreženje in sodelovanje v projektih programa EU Ustvarjalna Evropa tudi z organizacijami, ki imajo sedež zunaj držav članic EU.  Vabljeni, da spoznate po eno kulturno organizacijo iz Albanije, Armenije, Bosne in Hercegovine, Gruzije, Črne gore, Kosova, Severne Makedonije, Srbije, Ukrajine in Tunizije ter se seznanite z lokalno kulturno sceno in možnostmi sodelovanja.

Na dogodku bo na kratko predstavljen program Ustvarjalna Evropa KULTURA in shema financiranja evropskih projektov sodelovanja. Nato bodo sledila vprašanja in odgovori ter navezovanje stikov.

  • Aktualne partnerske ponudbe tujih organizacij so objavljene na spletu CED Slovenija.
  • Če želite, lahko vašo partnersko ponudbo posredujemo evropski mreži centrov CED. Kako, preverite tukaj.
  • Funding and Tenders Portal (FOTP) omogoča iskanje partnerjev. Brez registracije na portalu lahko s pomočjo filtrov poiščete partnerske organizacije, s katerimi bi želeli vzpostaviti sodelovanje. Več o portalu FOTP – vstopni točki za financiranje in razpise EU tukaj.