Novice

Forum Ustvarjalnost ZA trajnost

Z domačimi in tujimi strokovnjaki bomo razpravljali o okoljskih smernicah in dobrih praksah za (bolj) trajnostno mednarodno (so)delovanje in mobilnost v kulturi. V Ljubljani, 28. septembra. Prijave odprte. Spremljajte #Creativity4Sustainability

Dogodki, Za medije · 14. septembra 2022

Motovila v sodelovanju s partnerji 28. septembra 2022 v Ljubljani organizira mednarodni forum pod naslovom »Ustvarjalnost ZA trajnost«. Z domačimi in tujimi strokovnjaki bomo razpravljali o okoljskih smernicah in dobrih praksah za (bolj) trajnostno mednarodno (so)delovanje in mobilnost v kulturi.

Na dogodku bodo sodelovali domači in tuji predavatelji, ki bodo razpravljali o strategijah, pristopih in dobrih praksah tako na ravni politik kot tudi v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih, vključno na področju filma. Gostili bomo predstavnike vodilnih evropskih in domačih institucij, ki o nujnih spremembah razmišljajo, jih promovirajo in udejanjajo v praksi, med njimi On the Move (Yohann Floch), International Screen Institute (Katja Schwarz), Projekt Atol (Uroš Veber), Prostorož (Zala Velkavrh), Wytwórnia Foundation (Karolina Juzwa), EPK Esch 2022 (Matthieu Gillieron), Evropska komisija (Malgorzata Szlendak), Ekologi brez meja (Katja Sreš in Ana Golja), raziskovalka in menedžerka v kulturi Vânia Rodrigues na Univerzi v Coimbri idr.

Spremljajte #Creativity4Sustainability

KAJ: Forum »Ustvarjalnost za trajnost«
KDAJ: 28. september, 9.00−15.00
KJE: Ljubljana (Cukrarna, Poljanski nasip 40)
VEČ informacij, tudi program, na povezavi TUKAJ.
Brez vstopnine. V angleškem jeziku.
PRIJAVE sprejemamo prek spletnega obrazca do vključno 23. septembra oz. do zapolnitve prostih mest.