Info dan Kultura v Mariboru

Kultura
Vabljeni predstavniki organizacij s področju kulture, ki želite z mednarodnimi projekti sodelovati na jesenskih razpisnih rokih podprograma Kultura. 5. oktobra 2016 se namreč izteče »trojni rok« za oddajo vlog: za projekte sodelovanja 2017 in še zadnjič v Ustvarjalni Evropi do leta 2020 tudi za evropske mreže in evropske platforme. Ne zamudite odlične priložnosti za mreženje in izmenjavo izkušenj!
Kdaj
do  
Kje
Vetrinjski dvor [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Ustvarjalci, producenti, zavodi, društva in podjetja na področju kulture imate še pred poletjem priložnost, da se seznanite s ključnimi dejstvi o razpisih za sofinanciranje projektov v okviru podprograma Kultura – projekti sodelovanja, evropske mreže in evropske platforme.

Predstavili bomo aktualne razpise, o svojih izkušnjah z evropskimi projekti in partnerstvi pa bodo spregovorili predstavniki organizacij iz regije, ki so v preteklem obdobju že bili uspešni na razpisih.

V Vetrinjskem dvoru se nam bodo pridružili: Aleksandra Kostič (KID Kibla), Lidija Pliberšek (Pogrebno podjetje Maribor), Simona Vidmar (Umetnostna galerija Maribor) in Marko Bratuš (GLEJ). Mojca Kasjak (Plesna Izba Maribor) bo poskrbela, da boste izvedeli vse, kar ste vedno želeli vprašati o evropskem sodelovanju in financiranju, pa si niste upali vprašati.

Vabljeni v Maribor!

PROGRAM

9.30–10.00: Registracija udeležencev

10.0010.45: Predstavitev razpisov Kultura: Kaj so projekti sodelovanja, evropske platforme in mreže in kako se prijavim na razpis?

10.4511.30: Pogovor z ustvarjalci: Zakaj so se odločili za evropsko sodelovanje in financiranje in kako so se na poti izognili čerem?

11.3012.00: Pogostitev in priložnost za mreženje oz. prijetno s koristnim

——————

12.0013.00: Individualno svetovanje – za tiste, ki želijo več (op. 20-minutni termin ob predhodnem dogovoru in rezervaciji na e-naslov: info@ced-slovenia.eu)

Dogodek organizira zavod Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju z Vetrinjski dvor – Narodni dom Maribor.

Info dan Kultura v Mariboru – poročamo tukaj.

vetrinjski-dvor  MB-projekt