Novice

European News Pitch 2024 za novičarske medije

Dogodek 10. januarja 2024 je namenjen javnim in zasebnim medijem ter novinarskim organizacijam, ki jih zanima razpis Ustvarjalna Evropa – Medsektorski sklop Novinarska partnerstva.

Dogodki · 3. januarja 2024

Centri CED iz 21 držav, med njimi tudi CED Slovenija (Motovila), skupaj z Izvajalsko agencijo EACEA vabijo na mednarodni dogodek Creative Europe: European News Pitch za projekte, ki bodo kandidirali na razpisu Ustvarjalna Evropa – Medsektorski sklop Novinarska partnerstva.

Dogodek je namenjen javnim in zasebnim medijem ter novinarskim organizacijam, ki jih zanima razpis Ustvarjalna Evropa – Medsektorski sklop Novinarska partnerstva. Vabljeni, da predstavite projekt ali pa se dogodka udeležite kot opazovalka_ec tudi z namenom partnerskega povezovanja.

Kaj: Creative Europe: European News Pitch
Kdaj: Sreda, 10. januar 2024, 11.00-12.30
Kje: Na spletu
Prijave:svojim projektom (z namenom predstavitve) se prijavite do 3. januarja do 18.00 TUKAJ. Če se dogodka želite udeležiti le kot opazovalka_ec, se lahko prijavite do 9. januarja do 18.00 TUKAJ.
Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.
Dodatne informacije: info[at]ced-slovenia.eu.

Dogodek organizirajo centri Ustvarjalna Evropa iz Armenije, Bolgarije, Češke, Danske, Francije, Gruzije, Hrvaške, Islandije, Italije, Litve, Latvije, Madžarske, Malte, Nemčije, Norveške, Poljske, Portugalske, Romunije, Švedske, Španije in Slovenije v sodelovanju z Evropsko komisijo in Izvajalsko Agencijo (EACEA).

Razpis Ustvarjalna Evropa za novinarska partnerstva vključuje dva sklopa: