Novice

CED Slovenija na evropskem tematskem dnevu v Kopenhagnu

Sodelovanje in uspehi slovenskih organizacij v programu Ustvarjalna Evropa bodo konec aprila predstavljeni v danski prestolnici. Na povabilo organizatorja Creative Europe Desk Danmark / Det Danske Filminstitut se dogodka udeležuje tudi predstavnica CED Slovenija.

Dogodki · 11. aprila 2016

Creative Europe Desk Danmark / Det Danske Filminstitut bo 26. aprila 2016 v Kopenhagnu organiziral evropski tematski dan na temo pridobivanja sredstev iz (EU) programov financiranja za kulturne in ustvarjalne sektorje – Europæisk temadag: Finansiering og Fundraising. Na povabilo organizatorja se bo dogodka udeležila Maša Ekar iz Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji / Motovila, ki bo predstavila sodelovanje in uspehe slovenskih organizacij v programu Ustvarjalna Evropa.

Dogodek je odlična priložnost za mreženje in posredovanje informacij, tudi za iskanje partnerjev. Če iščete partnerje za projekte na razpisih Ustvarjalne Evrope in želite partnersko organizacijo iz Danske, vas vabimo, da do 25. aprila na info@ced-slovenia.eu pošljete vaše partnerske ponudbe v angleškem jeziku (osnutek projekta skupaj z vsemi kontaktnimi podatki vaše organizacije). Poskrbeli bomo, da bo vaša partnerska ponudba posredovana danskim kolegom in kulturnim organizacijam!

DK-Finansiering&Fundraising