Delavnica za založnike

Kultura, Dogodki CED
CED Slovenija vabi založnike v Ljubljano na delavnico za pripravo razpisne dokumentacije na razpis za projekte literarnega prevajanja za leto 2016.
Kdaj
do  
Kje
KIC Kult3000 [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji vabi založnike v torek, 22. marca 2016 na delavnico za pripravo razpisne dokumentacije za kandidaturo na razpisu za projekte literarnega prevajanja za leto 2016 (podprogram Kultura). Razpis (EACEA 13/2016) je bil objavljen 8. marca 2016, rok za oddajo vlog pa je 27. april 2016 (pomnite, v Sloveniji na državni praznik!). Na razpisu za leto 2016 bodo možne samo prijave v okviru kategorije 1: dvoletni projekti.

KOMU JE NAMENJENA DELAVNICA?
Založnikom oz. organizacijam na področju založništva, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte literarnega prevajanja 2016 v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

FOKUS DELAVNICE: RAZPIS ZA PROJEKTE LITERARNEGA PREVAJANJA 2016
– pomembni poudarki in kriteriji razpisa,
– postopek prijave – navodila za pripravo vloge in spletno prijavo,
– napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije (vsebinski in finančni del prijavnice).

ROK ZA PRIJAVO UDELEŽBE
Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico je do 21. marca 2016 do 12. ure in sicer obvezno preko prijavnega obrazca (glej spodaj) na spletu CED Slovenija.
V primeru, da se bo na delavnico prijavilo večje število udeležencev, kot je na voljo prostih mest, se bo lahko delavnice udeležil le po en predstavnik posamezne organizacije, kar vam bomo tudi pravočasno sporočili.

Da bi bila delavnica za udeležence kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu!

Vabljeni!

DODATNE INFORMACIJE?
Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji: info@ced-slovenia.eu

Poročilo z dogodka je tukaj.