Vloga kulturnega in ustvarjalnih sektorjev pri inoviranju evropske industrije

/
KEA bo za Evropsko komisijo, Generalni direktorat za notranji trg, industrijo, podjetništvo in mala in srednje velika podjetja (DG GROW) izvedla raziskavo o vlogi kulturnega in ustvarjalnih sektorjev (KUS) pri inoviranju evropske industrije. Vabljeni, da do 30. nov. 2018 sodelujete v anketi in prispevate svoje mnenje!
Vir: @KEAEuropeanAffairs.

KEA vabi strokovnjake in podjetja, dejavna v KUS (vključno z modno, oblikovalsko in visoko-tehnološko industrijo), organizacije za podporo podjetjem v KUS ter predstavnike odločevalcev, ki so odgovorni za razvoj področnih politik, da izpolnijo kratek vprašalnik o sodelovanju med KUS in gospodarstvom. Eno od teh različic vprašalnika izberete na podlagi svojega statusa (glej spodaj, angl.). Vprašalnik je anonimen in KEA sporoča, da vam bo vzel le 5 minut.

Vprašalnik izberete glede na svoj status:
A. Individual professional or company
B. Creative business support organisation
C. Representative from Public authorities

KEA bo izsledke ankete upoštevala pri oblikovanju razprave med Evropsko komisijo in zainteresiranimi uporabniki v KUS, in sicer v okviru rednega dialoga s pričetkom v letu 2019. Slednje bo podlaga za oblikovanje prihodnjih strategij in ukrepov za KUS v okviru industrijske politike EU.

Rok za izpolnitev vprašalnika je 30. november 2018.

Za več informacij obiščite splet KEA in/ali pišite Clémentine Daubeuf (cdaubeuf@keanet.eu).