Vabljeni na Kulturni bazar!

/
Obiščite informativni kotiček Ustvarjalne Evrope. Ljubljana, 26. marec 2014

Kulturni bazar je prireditev, ki jo pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo in okolje ter Ministrstvom za zdravje. Častna pokroviteljica je Slovenska nacionalna komisija za UNESCO, izvršni producent prireditve pa Cankarjev dom v Ljubljani.

Program strokovnega usposabljanja na Kulturnem bazarju je namenjen strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, kulturi, okolju, zdravstvu in sociali ter študentom s teh področij. Vabljena je tudi širša javnost, saj organizatorji pripravljajo program za otroke in mladino ter vse, ki jih zanima kultura. Dogodka se lahko udeležite v Cankarjevem domu v Ljubljani, med 9. in 20. uro. Več na spletni strani Kulturnega bazarja.

Kulturnega bazarja se bosta udeležili tudi predstavnici Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (Mateja Lazar in Sabina Briški). V Informativnem kotičku Ustvarjalne Evrope bosta med 9. in 11. ter med 12. in 15. uro odgovorili na vaša vprašanja ali se z vami dogovorili za morebitno dodatno svetovanje.