Ustvarjalne sinergije v Varaždinu: pomembno je dobro partnersko sodelovanje

/
29. avg. 2019 je Maša Ekar iz Motovile skupaj s hrvaškimi in avstrijskimi kolegi predstavila priložnosti za mednarodno sodelovanje, ki jih omogoča Ustvarjalna Evropa, ter dejavnosti in delo evropske mreže CED. Promovirali smo tudi uspehe slovenskih ustvarjalcev.
Maša Ekar na Ustvarjalnih sinergijah v Varaždinu, 29. 8. 2019. Foto CED HR.

Konec avgusta smo skupaj s hrvaškimi in avstrijskimi kolegi na dogodku Ustvarjalne sinergije v Varaždinu predstavili priložnosti za mednarodno sodelovanje, ki jih omogoča Ustvarjalna Evropa, ter dejavnosti in delo evropske mreže CED. Promovirali smo tudi uspehe slovenskih ustvarjalcev. V Varaždin smo povabili Aleksandro Ažman iz Združenja zgodovinskih mest Slovenije, ki koordinira projekt REFRESH – Mladi umetniki oživijo in osvežijo območja dediščine. Več tukaj.

Ustvarjalne sinergije se jeseni selijo v Gradec.
Poiščite nas na Steirischer Herbst, 3. oktobra.

Ustvarjalne sinergije (Creative Synergies) so del serije dogodkov medregijskega sodelovanja centrov Ustvarjalna Evropa (CED) iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške z namenom ponuditi priložnosti za mreženje in sodelovanje pri razvijanju mednarodnih projektov, še posebej s podporo EU programa Ustvarjalna Evropa. V letu 2019 v sodelovanju z Ministrstvom za kulturo Hrvaške (CED Hrvaška) in Ministrstvom za kulturo Avstrije (CED Avstrija) soorganiziramo dva dogodka, in sicer v Varaždinu (29. avg.) in Gradcu (3. okt.).