Napovedujemo serijo spletnih delavnic o razvoju občinstev

/
Motovila organizira serijo štirih spletnih delavnic "4 faze razvoja 360-stopinjske strategije občinstva", ki bodo spodbudile k premisleku o tem, kako naj se muzeji in druge organizacije s področja umetnosti in kulture začnejo znova povezovati z javnostjo in si ustvarijo lojalno in angažirano občinstvo za prihodnost.

Pridružite se nam na seriji spletnih delavnic z Julie Aldridge, da boste oblikovali ali posodobili vašo strategijo občinstva:

I. Oblikujte skupno vizijo publike: 25. avgust, 10.00–13.00
II. Pridobite poglobljen vpogled v svoja občinstva: 15. september, 10.00–13.00
III. Ustvarite odprto, odzivno organizacijsko kulturo: 7. oktober, 10.00–13.00
IV. Razvijte svojo strategijo občinstva: 4. november, 10.00–13.00

Več informacij o seriji usposabljanj.

Julie Aldridge (UK) bo z udeleženci delila dognanja organizacij, s katerimi sodeluje ali je v stiku v Združenem kraljestvu in na mednarodni ravni: o tem, kaj bi bilo treba spremeniti, da bomo bolje izpolnili pričakovanja obiskovalcev, premagali strahove in spodbudili ljudi, da se vključijo v novo resničnost.
Preverite, kako smo junija in julija uspešno organizirali dva spletna seminarja pod naslovom Občinstvo v ospredju z Julie Aldridge?

Rok za prijave do ponedeljka, 24. avgusta 2020 do 12. ure oz. zapolnitve mest. Število mest za paket štirih usposabljanj je omejeno na 10 organizacij. Usposabljanje je plačljivo: 75 EUR*/paket štirih delavnic. Vsi spletni dogodki bodo v angleškem jeziku brez tolmačenja.
Usposabljanja bo mogoče spremljati le v neposrednem prenosu.
VEČ INFORMACIJ O DOGODKU IN PRIJAVI.

*Siceršnja vrednost tovrstnega usposabljanja na organizacijo znaša 560 EUR. Motovila vam omogoča več kot 80 % prihranek in prispeva k razvoju vaše organizacije.