Tudi med prazniki na voljo za MEDIA svetovanja

/
Naša pisarna bo zaprta v petek, 3. maja. Motovilina ekipa bo praznike izkoristila za dodatna usposabljanja, ostajamo pa na voljo za svetovanja pred aktualnimi MEDIA roki za prijave. Prijetene praznike vam želimo in vas vabimo na majske dogodke!


Med prazniki gre del Motoviline ekipe po nova znanja na konferenci v:
Prago (CZ), 23.–25. apr.: Culture of Mobility in the Time of Climate Change
Helsinke (FI), 24.–25. apr.: Creative Lenses final conference

Ostajamo pa na voljo za svetovanja pred aprilskimi in majskimi razpisnimi roki MEDIA za razvoj filmskih projektov (24. april) in filmske festivale (7. maj).

Maja vabimo …

Med 4. majem in 13. junijem bodo v okviru Filmskega tedna Evrope v 12 krajih po Sloveniji na voljo brezplačne projekcije kakovostnih evropskih filmov, prejemnikov MEDIA podpore Ustvarjalne Evrope.

V torek, 7. maja vas vabimo na predvolilno soočenje o kulturi v EU, kjer bomo skupaj z Društvom Asociacija in v sodelovanju z Radiom Študent kandidate za Evropski parlament vprašali o višjem proračunu za kulturo, svobodi umetniškega izražanja, boljših pogojih za delo, medsektorskem sodelovanju … Dogodek lahko spremljate prek etra in video kanalov Radia Študent. POJDI VOLIT! #zakulturo

V petek, 10. maja vabimo založnike na brezplačno delavnico za pripravo razpisne dokumentacije programa Ustvarjalna Evropa–Kultura za projekte literarnega prevajanja za leto 2019.

V Ljubljano 27. maja (pon) ali pa – če vam je bližje – Maribor, 28. maja (tor), pa vas vabimo na strokovni seminar z naslovom Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost?, ki ga bo vodila  Ellen O’Hara. Udeležba je priporočljiva predvsem tistim, ki si prizadevate, da bi našli delujoče in izvedljive načine, s pomočjo katerih bo vaša organizacija v prihodnosti uresničila zastavljeni program in dosegla učinke, ki udejanjajo njeno poslanstvo. Dogodek je del ciklusa usposabljanj #OnkrajKulturnegaModela o inovativnih pristopih poslovanja v kulturi, ki ga pripravljamo v sodelovanju s Centrom za kreativnost (MAO).

Želimo vam prijetne praznike!