Spodbujamo mednarodno kulturno sodelovanje

/
Za predstavnike kulturnega in ustvarjalnih sektorjev organiziramo številne strokovne dogodke, jih povezujemo s partnerji iz tujine in obveščamo o novostih s področja avdiovizualnih in kulturnih politik na evropski ravni.

Zavod Motovila spodbuja sodelovanje in povezovanje akterjev v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih (KUS), vključno z avdiovizualnim, na nacionalni in mednarodni ravni. Posameznike in organizacije ter njihove dobre prakse promoviramo in predlagamo kot partnerje mednarodnih projektov ali kot goste domačih in tujih dogodkov najrazličnejših formatov – konference, okrogle mize, usposabljanja, festivali ali show-case in drugi promocijski dogodki.

V sodelovanju s partnerji organiziramo številne strokovne dogodke z referenčnimi predavatelji in mentorji iz Slovenije in tujine – vse s ciljem spodbujati profesionalizacijo sektorjev, krepiti njihovo zmogljivost za dostop do finančnih virov in bolj intenzivno mednarodno povezovanje.

Kaj pripravljamo? Preverite TUKAJ.

Obveščamo o novicah in trendih s področja avdiovizualnih in kulturnih politik na evropski ravni ter mednarodnega kulturnega sodelovanja in poskrbimo, da ne spregledate najrazličnejših priložnosti za mednarodno mobilnost, strokovno usposabljanje in povezovanje v mednarodnem prostoru, ter za vas pripravljamo (strokovne) bralne namige. Vabljeni k branju naših e-novic.

Spremljajte nas na FB @CEDSlovenia (Kultura) in @CEDSloveniaMEDIA

Vas zanima sodelovanje z nami?
Sporočite nam na info@motovila.si ali info@ced-slovenia.eu