Sodelujte v raziskavi: Položaj kulture v Jugovzhodni Evropi

/
CED Srbija vas do 20. marca 2017 vabi k sodelovanju v spletni raziskavi "(Re) positioning the region(s) of Southeast Europe through culture", katere namen je popisati stanje v kulturi v Jugovzhodni Evropi. Rezultati bodo predstavljeni aprila letos v Beogradu.
Vir: www.kreativnaevropa.rs.
Vir: www.kreativnaevropa.rs.

Desk Kreativna Evropa Srbija (Ministartsvo kulture i informisanja Republike Srbije) izvaja raziskavo z naslovom (Re) positioning the region(s) of Southeast Europe through culture, katere namen je popisati stanje v kulturi v omenjeni regiji. Cilj raziskave je zbrati podatke o udeležbi in sodelovanju umetnikov v okviru mednarodnih pobud, regionalnem sodelovanju in strateških dokumentih v kulturi ter vključevanju kulture v turistično-promocijske kampanje v Jugovzhodni Evropi.

Spletna anketa v angleškem jeziku vključuje petnajst vprašanj, na katera lahko odgovorite do konca marca 2017.

Rezultati raziskave bodo služili kot priporočila za oblikovanje smernic in strategij na področju kulture v Jugovzhodni Evropi. Objavljeni bodo v publikaciji in predstavljeni na regionalnem dogodku Creative Europe Forum 2017, ki bo v Beogradu, od 18. do 21. aprila 2017.

Več informacij na spletu CED Srbija / Desk Kreativna Evropa Srbija.