Pokažite filmsko znanje in odpotujte v Seviljo na podelitev evropskih oskarjev!

/
Imate radi evropske filme? Si želite od blizu ogledati, kako poteka podelitev evropskih filmskih oskarjev? Preizkusite svoje filmsko znanje in do 5. novembra sodelujte v nagradnem kvizu.

Evropska filmska akademija podarja deset vstopnic (nastanitev in prevoz vključeni) za ogled slavnostne podelitve nagrad za najboljše evropske filmske stvaritve leta.
Deset zmagovalcev, ki pravilno odgovorijo na vprašanja v nagradnem kvizu, bo med 14. in 16. decembrom odpotovalo v Seviljo, v Španijo, kjer letos poteka prestižna podelitev. Poleg slavnostnega dogodka z večerjo in zaključne zabave, se bo 10 izbranih ljubiteljev filma udeležilo tudi drugih dogodkov. Ne bo manjkal niti turistični ogled andaluzijske prestolnice.

Za sodelovanje v kvizu kliknite tukaj.

Rok za sodelovanje v kvizu: ponedeljek, 5. november 2018 (do 12:00).
Zmagovalci bodo znani 20. novembra.

Seznam novimiranih filmov za nagrade EFA je na voljo tukaj.

Vsak pravilen odgovor prinaša eno točko. Dodatne točke prinesejo sledenje MEDIAprogEU na Twitterju in všečki na CreativeEuropeEU Facebooku. Všečkate lahko tudi naš Facebook profil @CEDSloveniMEDIA. To vam sicer ne prinese dodatnih točk, boste pa redno obveščeni o aktualnih priložnostih na področju filma.