“Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo”: podaljšan rok za prijavo!

/
“Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo”: podaljšan rok za prijavo! Potrebujete partnerje iz Ukrajine, Češke, Finske, Grčije, Hrvaške, Madžarske, Nemčije, Poljske, Portugalske, Slovenije, Švedske in Tunizije? Vabljeni na dogodke za spletno mreženje, ki jih to jesen organizira 12 Centrov Ustvarjalna Evropa. Rok prijave: 19. okt. 2020.

12 Centrov Ustvarjalna Evropa z vse celine, med njimi tudi Motovila, je združilo moči z željo spodbuditi nove povezave med predstavniki kulturnega in ustvarjalnih sektorjev z vseh koncev Evrope. Zato to jesen organiziramo tri dogodke za spletno mreženje, namenjene vsem, ki si želijo poiskati mednarodne partnerje za svoje projekte, ki jih načrtujejov obdobju, ko potovanja in srečanja v živo niso mogoča.

Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo: Digitalizacija v kulturi, 13. okt. 2020.

Centri Ustvarjalna Evropa iz Ukrajine, Češke, Finske, Grčije, Hrvaške, Madžarske, Nemčije, Poljske, Portugalske, Slovenije, Švedske in Tunizije organiziramo tri spletne dogodke za mreženje z naslovom “Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo”, namenjene predstavnikom kulturnega in ustvarjalnih sektorjev iz omenjenih držav. Dvourno mreženje bo vsakemu udeležencu/-ki ponudilo priložnost, da se sreča s potencialnimi partnerji za načrtovane projekte, predstavi svoje ideje kolegom iz tujine ter z njimi izmenja izkušnje in izzive tega negotovega obdobja.

Da bi zagotovili geografsko raznolikost, bomo iz vsake države izbrali omejeno število udeležencev glede na njihovo motivacijo za izvajanje mednarodnih projektov. Od udeležencev se pričakuje, da bodo predstavili koncepte projektov, v katere želijo vključiti mednarodne partnerje, in/ali pokazali trdno odločenost za sodelovanje s kolegi iz celotne regije, in sicer v kontekstu specifične teme posameznega srečanja (tj. digitalizacija v kulturi ALI enakost spolov v kulturi ALI zelena kultura).

Vsak dogodek bo imel poseben tematski poudarek, zato prosimo, da se prijavite, če imate ali iščete projekt s tega področja:
* 13. oktober 10.00–12.00 Digitalizacija v kulturi
* 5. november 10.00–12.00 Enakost spolov v kulturi
* 26. november 10.00–12.00 Zelena kultura

Če želite sodelovati na enem od partnerskih mreženj, prosimo, da se prijavite do 19. oktobra 2020 prek prijavnega obrazca tukaj.

Predstavnik/-ca vsake organizacije se lahko udeleži le enega spletnega mreženja. Prosimo, upoštevajte, da je število prostih mest za vsako mreženje strogo omejeno. Vsi izbrani kandidati bodo o izboru obveščeni najpozneje 23. oktobra 2020.

Dogodek bo potekal v angleščini brez prevajanja, udeležba je brezplačna in odprta za strokovnjake z vseh področij kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki jih zanima razvoj ali krepitev evropskih povezav, partnerstev in projektov.

Kandidati iz Slovenije naj se za dodatne informacije obrnejo na info@ced-slovenia.eu.