Serija brezplačnih strokovnih usposabljanj ONKRAJ KULTURNEGA MODELA

/
Junija začnemo s finančnim menedžmentom projektov in nadaljujemo z razvojem občinstev – tudi v luči ponovnega vzpostavljanja odnosov s publiko po korona krizi. Spletne seminarje za predstavnike vseh področij KUS bodo vodili strokovnjaki za strateški in finančni razvoj organizacij ter razvoj organizacij, ki se osredotočajo na odnos s publiko. Vabljeni!

Na osnovi dejanskih potreb sektorja, trenutnih kriznih razmer in aktualnih (mednarodnih) smernic in trendov razvoja tega sektorja bomo med junijem in novembrom 2020 v sodelovanju s Centrom za kreativnost (CzK) organizirali serijo javno dostopnih brezplačnih usposabljanj Onkraj kulturnega modela – OKM.

Usposabljanja so prilagojena različnim ciljnim skupinam in/ali se osredotočajo na različne teme, ki so relevantne za kulturni, filmski in ustvarjalni sektor:

*Torek, 9. junij 2020 (10:00–11:30, spletni seminar): Nazaj k osnovam: Finančni management (1. del) – Logični okvir razpisov za sofinanciranje projektov. Predavatelj: Bojan Schuch (CZ).

*Ponedeljek, 15. junij 2020 (10:00–11:30, predstavitve s pogovorom): Nazaj k osnovam: Finančni management (2. del) – Strategije in taktike pridobivanja sredstev na razpisih. Moderatorka: Urška Jež (SI) z domačimi in tujimi gosti.

*Torek, 16. junij 2020 (10:00–11:30, spletni seminar): Nazaj k osnovam: Finančni management (3. del) – Izvajanje sofinanciranih projektov. Predavatelj: Bojan Schuch (CZ).

*Četrtek, 18. junij 2020 (10:00–11:30, spletni seminar): Občinstvo v ospredju (1. del) – Ali potrebujemo novo strategijo? Predavateljica: Julie Aldridge (UK).

*Torek, 7. julij 2020 (10:00–11:30, spletni seminar): Občinstvo v ospredju (2. del) – Ključni dejavniki razvoja vključujoče organizacije, usmerjene v občinstvo. Predavateljica: Julie Aldridge (UK).

Več o usposabljanjih tukaj.
Dodatne informacije: Ines Kežman (ines.kezman[at]motovila.si)

Serija usposabljanj OKM zavoda Motovila (z izjemo dogodka »Finančni management – 2. del«) je organizirana kot del dejavnosti Partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.