Samozaposleni v kulturi in bolniške

/
KUD Trivia / Novičnik za samozaposlene v kulturi vas 19. nov. 2018 vabi na delavnico v Ljubljani, ker boste prejeli odgovore na vprašanja o bolniški odsotnosti in nadomestilih, statusnih in davčnih vidikih opravljanja dejavnosti ter aktualnih zadevah za samozaposlene v kulturi.
Novičnik za samozaposlene v kulturi vabi na delavnico. Arhiv KUD Trivia.

Novičnik za samozaposlene v kulturi vabi k prijavam na delavnico Samozaposleni v kulturi in bolniške, ki bo v ponedeljek, 19. nov. 2018, od 10.00 do 13.00 v Kinu Šiška, Trg prekomorskih brigad 3, v Ljubljani. Vodili jo bosta mag. Marija Mojca Pungerčar (urednica Novičnika za samozaposlene v kulturi) in Barbara Krevh (računovodja). Organizator dogodka je KUD Trivia.

V prvem delu delavnice bo predstavljeno, kaj naj storijo samozaposleni v kulturi v situacijah, ko zbolijo, negujejo ali spremljajo svojce k zdravniku. Prav tako bodo predstavljeni postopki za urejanje bolniške odsotnosti in pridobitve nadomestil zaradi začasne zadržanosti od dela ob bolezni, poškodbi, negi ali spremstvu.
V drugem delu delavnice bosta predavateljici obravnavali novosti in aktualna vprašanja glede statusnih in davčnih vidikov opravljanja dejavnosti pri samozaposlenih v kulturi.

Delavnice se lahko udeležite samo po plačilu kotizacije (40 EUR), ki jo je treba poravnati najkasneje do četrtka, 15. nov. 2018. Več informacij in program delavnice na spletu KUD Trivia.