Programi EU se predstavijo na enem mestu

/
Predstavili bomo Operativne programe Evropske kohezijske politike, programe Evropskega teritorialnega sodelovanja, Finančni mehanizem EGP in Ustvarjalno Evropo. V Ljubljani, 12. sept., vam želimo pokazati, da se za na videz kompleksno razpisno dokumentacijo skriva logičen sistem in priložnost, ki je ne bi smeli zamuditi.

Kultura_prek_meja&programi-EU

Vabimo vas na dogodek, kjer boste na enem mestu izvedeli vse, kar ste si vedno želeli vedeti o različnih programih EU za sofinanciranje mednarodnih kulturnih projektov, pa niste imeli priložnosti ali znali vprašati. Operativni programi Evropske kohezijske politike, programi Evropskega teritorialnega sodelovanja, Finančni mehanizem EGP in Ustvarjalna Evropa. Jih že poznate?

Zavod Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju z Ministrstvom za kulturo RS (Služba za izvajanje kohezijske politike) v torek, 12. septembra 2017, organizira seminar Kulturno sodelovanje prek meja. Vabimo predstavnike javnih in zasebnih organizacij s področja kulture, ki že načrtujejo mednarodne projekte, še posebej, če bodo v letih 2018 in 2019 izvajali aktivnosti, povezane z Evropskim letom kulturne dediščine (ELKD 2018).

Več o dogodku in prijava udeležbe TUKAJ.

programi_logo