Priložnost, da vas filmsko znanje popelje v Cannes, je ponovno tu!

/
Ustvarjalna Evropa – MEDIA vabi, še posebej mlade med 18. in 25. letom, k sodelovanju v zabavnem spletnem kvizu #euFilmContest. Do 19. mar. 2019 lahko preizkusite svoje znanje o evropskem filmu. Pravilni odgovori in kanček sreče vas peljejo na mednarodni filmski festival v Cannes.

Letos poteka že tretja edicija nagradnega kviza #euFilmContest, namenjena ljubiteljem in poznavalcem evropske kinematografije. Sodelovanje v kvizu prinaša odlično nagrado, tj. obisk prestižnega mednarodnega filmskega festivala v Cannesu!

K sodelovanju v kvizu so vabljeni še posebej mladi med 18. in 25. letom. Spletni kviz sestavlja 18 vprašanj na temo evropskega filma, nanje pa lahko odgovorite do 19. marca 2019 prek spletnega mesta www.wealllovestories.eu/filmcontest. (Če se dobro poglobite v vprašanja, boste pri enem opazili vsem dobro znano ljubljansko kinodvorano, članico združenja Europa Cinemas.)
Evropska komisija bo izžrebala deset oseb, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanja in s tem dobili priložnost organiziranega in brezplačnega obiska letošnjega canskega filmskega festivala.

Ni nemogoče!

Po naših izkušnjah in dokazano, sta na preteklih kvizih imeli srečno roko Nina B. in Mojca P. Lani sta se na kvizu odlično odrezali in se za nagrado udeležili festivala v Cannesu (maja) in podelitve evropskih filmskih nagrad v Sevilji (decembra).

Pokažite, kaj znate in pri tem uživajte – veliko sreče vam želi CED Slovenija!