Pridruži se ekipi 13. Kino Otoka!

/
Festival bo potekal od 31. maja do 4. junija v Izoli. V ekipo vabijo vse, ki imajo radi film in želijo sodelovati pri organizacijI festivala. Rok za prijavo: 7. marec 2017.

Ekipa Kino Otoka vas vabi, da se ji pridružite na trinajsti izvedbi festivala. Nudijo vam izkušnje dela v mednarodnem okolju, možnost opravljanja obvezne študijske prakse, druženje z uveljavljenimi mednarodnimi filmskimi ustvarjalci in priložnost za nova prijateljstva.

Mednarodna ekipa prostovoljcev Kino Otoka z več kot 70 člani je garancija za aktivno mreženje, ki na široko odpira možnosti za nova sodelovanja v Sloveniji in tujini, generacije mladih zanesenjakov pa praktične izkušnje z Otoka uspešno prenašajo v profesionalne kariere.

Prijavo pošljite do 30. marca 2017 koordinatorki prostovoljcev Nataliji Gajić, na e-naslov: natalija.gajic@isolacinema.org. K prijavi predložite: motivacijsko pismo, kratek življenjepis in pripis, ali imate željo po sodelovanju in časovne zmožnosti le med festivalom ali le v mesecu pred festivalom ali oboje.

Več informacij: Kino Otok

Organizator festivala Otok, zavod za razvijanje filmske kulture je trikratni prejemnik podpore v okviru programa Ustvarjalna Evropa (podprogram MEDIA), in sicer za izvedbo lanske edicije festivala Kino otok, distribucijo filma Češke sanje in kot partner v projektu AREM (Akcija! Raziskava evropske metodologije za filmsko pismenost).