Podrobnosti Zajtrka z MEDIA prijavitelji

/
Zaradi manjšega števila prijav je jutrišnji dogodek Zajtrk z MEDIA prijavitelji preoblikovan v individualna svetovanja s kandidati, ki bodo zaprtega tipa in bodo potekala po vnaprej določenem urniku - prostih je še nekaj popoldanskih terminov!

Dopoldanski termini za individualno svetovanje prijaviteljem s filmskimi projekti v razvoju so zasedeni, na voljo sta še dva popoldanska termina (ob 13.00 in ob 14.00).

Prosimo zainteresirane producente s projekti, da se za zgoraj navedene termine prijavijo najkasneje do 9.00 ure 31. marca prek elektronske pošte (sabina.briski@ced-slovenia.eu). Lokacija svetovanja je KIC Kult3000, Metelkova 2b, vhod z muzejske ploščadi.

POZOR: Ekipa CED bo pred rokom oddaje (četrtek, 16. april ob 12.00) na voljo za poglobljene individualne sestanke samo še v torek, 7. aprila, medtem ko bo KULTorek 14. aprila na voljo za zadnje manjše nasvete, saj bo dva dni pred rokom pozno za bistvene vsebinske nasvete.

Prijavitelji, ki CED Slovenija pravočasno kontaktirajo, bodo imeli prednost pri svetovanju prek e-maila/telefona/Skype (uporabniško skype ime pisarne CED: ced_slovenia) v dnevih pred oddajo prijave.

Vabljeni!
Ekipa CED Slovenija