Pisarna bo 30. okt. zaprta

/
Ponovno nazaj za vas smo 4. nov. Pripravljamo ...

Info dan Ustvarjalna Evropa v Polhograjcih
Domačija Pr’ Lenart v sodelovanju z Občino Medvode in Občino Dobrova-Polhov Gradec v torek, 5. nov. 2019 ob 17. uri vabi na seminar, na katerem boste izvedeli vse o možnostih črpanja evropskih sredstev iz programa Ustvarjalna Evropa.

Že pripravljate prijavo za projekte sodelovanja Kultura?
Na tehnični delavnici za prijavitelje vam bomo v Ljubljani, 6. nov. 2019, svetovali, kaj upoštevati pri prijavi na razpis Kultura za projekte sodelovanja 2020. PONOVITVE NE BO!
Prijave na brezplačno delavnico zbiramo do torka, 5. nov. do 12.00 preko info@ced-slovenia.eu s pripisom »Delavnica Kultura«.

Na obisku v Ljubljani predstavnici CED Kosovo in Tunizija
Kot del programa Kreativnega foruma Ljubljana (12.–15. nov. 2019) bomo v sredo, 13. nov. organizirali srečanje domačih predstavnikov izkušenih organizacij, ki uspešno sodelujejo v Ustvarjalni Evropi, s potencialnimi partnerji iz regije Zahodnega Balkana. Dogodka se bosta udeležili tudi predstavnici CED iz Kosova in Tunizije, saj želimo spodbuditi sodelovanje z regijama Zahodnega Balkana in Severnega Mediterana. Če vas zanima partnersko sodelovanje z organizacijami iz Kosova ali Tunizije, nam pišite na info@ced-slovenia.eu, da vas povežemo.

Motovila tudi letos sooblikuje strokovni program na LIFFe.
Z nami bodo mednarodni in domači filmski strokovnjaki in ustvarjalci.
*Lara: študija primera, PETEK, 15. nov. 2019 ob 11.00.
*Kako spodbuditi ustvarjalni in festivalsko-prodajni potencial filma v nastajanju?, SREDA, 20. nov. 2019 ob 16.00.
*Zgodbe iz kostanjevih gozdov: študija primera, SOBOTA, 23. nov. 2019 ob 11.00.