Serija treh spletnih dogodkov “Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo”

14.10.2020, Projekti sodelovanja /
Odgovori do torek, 6. oktober 2020
Jeseni vabimo na tri dogodke za spletno mreženje, namenjene vsem, ki si želijo poiskati mednarodne partnerje za svoje projekte, ki jih načrtujejo v obdobju, ko potovanja in srečanja v živo niso mogoča.

12 Centrov Ustvarjalna Evropa z vse celine, med njimi tudi Motovila, je združilo moči z željo spodbuditi nove povezave med predstavniki kulturnega in ustvarjalnih sektorjev z vseh koncev Evrope. Zato jeseni vabimo na tri dogodke za spletno mreženje, namenjene vsem, ki si želijo poiskati mednarodne partnerje za svoje projekte, ki jih načrtujejo v obdobju, ko potovanja in srečanja v živo niso mogoča.

Vsak dogodek bo imel poseben tematski poudarek, zato prosimo, da se prijavite le, če imate ali iščete projekt prav s tega področja:
13. oktober 10.00–12.00 Digitalizacija v kulturi
5. november 10.00–12.00 Enakost spolov v kulturi (ŠE PROSTO)
26. november 10.00–12.00 Zelena kultura (POLNO)

Če želite sodelovati na enem od partnerskih mreženj, prosimo, da se prijavite do 19. oktobra 2020 prek PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Dogodek bo potekal v angleščini brez prevajanja, udeležba je brezplačna in odprta za strokovnjake z vseh področij kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki jih zanima razvoj ali krepitev evropskih povezav, partnerstev in projektov.

Več informacij o dogodku in pogojih sodelovanja TUKAJ.