Na voljo brezplačne akreditacije za sarajevski CineLink!

/
Mednarodni filmski festival v Sarajevu in strokovna platforma CineLink Industry Days v sodelovanju s Centrom Ustvarjalna Evropa v Sloveniji letos ponujajo brezplačne akreditacije za filmske profesionalce (producente, režiserje in scenariste) iz Slovenije - prijave do 10. julija!

Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji z veseljem vabi vse zainteresirane filmske profesionalce k prijavam za brezplačne akreditacije za CineLink dneve filmske industrije , ki z MEDIA podporo Ustvarjalne Evrope letos poteka med 12. in 17. avgustom v Sarajevu (BIH).

Akreditacije omogočajo:

  • udeležbo na največjem strokovnem filmskem dogajanju v Jugovzhodni Evropi
  • navezovanje stikov s potencialnimi koproducenti, prodajnimi agenti, odločevalci, distributerji in prikazovalci
  • dostop do dogodkov v okviru Regionalnega foruma
  • šest vstopnic dnevno za filmske projekcije na programu festivala
  • brezplačen dostop do družabnih dogodkov industry programa

 

Ker so akreditacije sicer plačljive, gre za odlično priložnost za zagotovitev brezplačne udeležbe na najpomembnejšem regionalnem strokovnem filmskem stičišču, zato jo toplo priporočamo vsem profesionalcem, ki načrtujejo obisk festivala.

Zainteresirane prosimo, da pišejo na sabina.briski@ced-slovenia.eu najkasneje do ponedeljka, 10. julija (obvezen pripis: ZA SFF AKREDITACIJO). V prijavi, prosimo, navedite ime in priimek, podjetje oz. organizacijo, izkušnje in krajšo motivacijo za pridobitev brezplačne akreditacije.

Izbrane udeležence bomo povezali s predstavniki CineLinka, ki jim bodo zagotovili vse dodatne informacije.

cinelink