Na #Mobility4Creativity priložnost za mobilnost v Aziji

/
Azijsko-evropska fundacija (ASEF) bo na konferenci o mobilnosti #Mobility4Creativity v Ljubljani, 4.–5. apr. 2019 izvedla svojo 14. izdajo ASEF Unplugged. Z nami bo Fatima Avila, ki predstavila shemo za mobilnost »Mobility First!«, namenjeno umetnikom in kulturnim delavcem. Razpis je odprt od 1. do 30. apr. in od 15. maja do 15. jun. 2019.

ASEF Unplugged je serija dogodkov ASEF, ki ponuja prostor za neformalne in odprte pogovore med umetniki, kulturnimi delavci, strokovnjaki in odločevalci v kulturi. Na konferenci o mobilnosti #Mobility4Creativity (4.–5. apr. 2019), bo ASEF izvedel 14. izdajo ASEF Unplugged, kot del programa konference pod »Omizja Kdo je kdo/ Who is Who Sessions«. Ne zamudite priložnosti, da se srečate s Fatimo Avila, vodjo projekta Mobility First! – shema ASEF za spodbujanje mobilnosti v kulturi med Azijo in Evropo ter v Aziji.

Shema Mobility First! omogoča potovalno podporo (travel grant) umetnikom in kulturnim delavcem, podpira pa tudi najrazličnejše vrste dejavnosti (kot so npr. delavnica, usposabljanje, konferenca, forum, festival, bienale, rezidenca, partnerska srečanja). Podpora je namenjena posameznikom in organizacijam.

V letu 2019 je razpis je odprt od 1. do 30. apr. in od 15. maja do 15. jun.
Za več glej tukaj.

Ali se spomnite, da je bila shema Mobility First! na dogodku o novih perspektivah kulturnih povezav (19. okt. 2017) predstavljena kot primer dobre prakse?