Mladi vabljeni v Črno goro!

/
Usposabljanje za mlade od 18. do. 30. leta v okviru projekta "Art of YOUth for European Citizenship".

Zavod Povod iz Ptuja skupaj s črnogorskim CSO PUNKT in ostalimi partnerji vabi mlade od 18. do. 30. leta v mesto Bar (Črna gora), od 30. aprila do 9. maja 2014, na usposabljanje v okviru projekta »Art of YOUth for European Citizenship«, podprtega iz programa EU Mladi v akciji.

CSO PUNKT bo gostil 25 mladih udeležencev, po 3 iz vsake države, ki sodelujejo pri projektu: Albanija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Irska, Makedonija, Črna gora, Slovenija, Srbija in Velika Britanija. Usposabljanje vključuje predavanja iz sodobne umetnosti, in sicer v luči evropskega državljanskega aktivizma in spodbujanja evropskih vrednot prek ustvarjalnih praks. Praktični del usposabljanja se osredotoča na zasnovo in razvoj skupnih umetniških del, ki bodo predstavljena na skupni razstavi ob koncu usposabljanja.

Organizator bo kril stroške nastanitve in prehrane (100 %), udeleženci pa so dolžni kriti 30 % potnih stroškov (ostalih 70 % stroškov povrne organizator).

Vsi zainteresirani naj do 28. marca 2014 pošljejo izpolnjeno prijavnico (glej priloge) in motivacijsko pismo na punkt.international2013@gmail.com. Za več informacij glej »Info Pack« v prilogi.

Dodatne informacije:
CSO PUNKT, Črna gora, e: abramovic03@gmail.com, punkt.international2013@gmail.com
Zavod Povod, Čučkova ulica 3, 2250 Ptuj, T: 059 030 807, e: povod@povod.si, w: www.povod.si; kontaktna oseba: Robert Križanič


Objavljeno: 25. marec 2014.