Info za prijavitelje na razpis Kultura za prevodne projekte 2020

/
Izvajalska agencija EACEA je pripravila dodatne informacije za prijavitelje na razpis Projekti literarnega prevajanja 2020 (EACEA 05/2020), ki se je zaključil 28. maja 2020.

Vsi prijavitelji so bili obveščeni o rezultatih in prejeli uradno obvestilo (pismo o rezultatih ocenjevanja) in ločeno prilogo (ESR), ki vsebuje povratne informacije o oceni ali razloge za neupravičenost / nedopustnost.

Navodila upravičenim prijaviteljem:

– Prejeli ste vabilo za pripravo sporazuma o dodelitvi sredstev, t. i. Grant Agreement Preparation (GAP).
– Pazljivo preberite to pismo, ki vključuje podrobna navodila in vse potrebne povezave.
– V primeru kakršnihkoli vprašanj/dilem se morate zaradi preglednosti na Izvajalsko agencijo EACEA obrniti le prek orodja za sporočanje na portalu Funding & Tenders Portal (F&TP). Vsa sporočila so zapisana v sistemu.

Priprava pogodbe o financiranju (vključno s podpisom) bo izvedena izključno prek sistema elektronske izmenjave portala za financiranje in razpise (prijava prek vašega računa portala).
NE kontaktirajte EACEA z drugimi sredstvi (e-pošta, pismo itd.) – razen, če se to izrecno zahteva!

1) Če imate vprašanje, vezano na vsebino/upravljanje projekta, se obrnite na EACEA prek portala F&TP in prejeli boste obvestilo.
2) Če imate tehnične težave, se obrnite na službo za pomoč uporabnikom, tj. s klikom na Support prek F&TP
3) Če imate težave pri dostopu do svojega PIC ali pri nalaganju zahtevanih dokumentov na portal F&TP, se obrnite na službo za pomoč IT na: EC-SEDIA-SUPPORT@ec.europa.eu.

Več o razpisu Projekti literarnega prevajanja 2020 (EACEA 05/2020).