Filmsko znanje vas lahko odpelje v Berlin

/
Obožujete evropske filme? Do 3. nov. lahko sodelujete v novem spletnem kvizu #EFAquiz. Če pravilno odgovorite na 10 vprašanj o evropski kinematografiji, se potegujete za pot v Berlin na podelitev evropskih oskarjev!

32. podelitev evropskih filmskih nagrad bo potekala med 6. in 8. decembrom 2019 v Berlinu. Mogoče boste ravno vi eden od osmih srečnih izžrebancev, ki se bo s podporo programa Ustvarjalna Evropa MEDIA odpeljal tja.

Zahvaljujoč odličnemu poznavanju evropske kinematografije in zmagi na kvizu se je lanske podelitve najvišjih priznanj za evropsko filmsko ustvarjalnost v Sevilli udeležila Mojca Pagon, letos pa boste to mogoče vi – prvi korak je klik na spletno stran https://www.wealllovestories.eu/efa! Srečno!

Vsak pravilen odgovor prinaša eno točko. Dodatne točke prinesejo sledenje MEDIAprogEU na Twitterju in všečki na CreativeEuropeEU Facebooku. Všečkate lahko tudi naš Facebook profil @CEDSloveniMEDIA. To vam sicer ne prinese dodatnih točk, boste pa redno obveščeni o aktualnih priložnostih na področju filma.

Udeležba na podelitvi je financirana iz programa Ustvarjalna Evropa – MEDIA, soorganizirajo pa jo Centri Ustvarjalne Evrope v več kot 40 državah!

Kako vesela je bila nagrade Mojca Pagon, preverite v videu spodaj: