Zmaj ‘ma mlade gosti delavnico Ustvarjalna Evropa

Kultura
Ste ustvarjalec, producent, raziskovalec v kulturnih oz. ustvarjalnih sektorjih? Delujete v okviru javnega ali zasebnega zavoda, društva, občine, podjetja na tem področju in imate v mislih idejo za projekt, za katerega bi potrebovali tudi partnerje iz tujine? Potem je morda program EU Ustvarjalna Evropa prava pot, da se vaša ideja uresniči.
Kdaj
do  
Kje
Mladinski center Postojna [Pokaži zemljevidSkrij zemljevid]
Prijave zaprte

V sklopu festivala Zmaj ‘ma mlade (16.–28. avgust 2016) ste vabljeni na delavnico, kjer se boste seznanili z dobrimi praksami, prioritetami, strukturo, ključnimi dejavniki za uspešno prijavo in aktualnimi razpisi za sofinanciranje projektov v okviru podprograma Kultura.

Vabilo in program je tukaj (.doc).

Zaradi prostorskih pogojev je število udeležencev omejeno, zato sprejemamo predhodne prijave na e-naslov: europe.direct@rra-zk.si ali na tel. št.: 05 721 22 42, do 22. avgusta 2016.

Partnerji dogodka so : Europe Direct Primorsko-notranjske regije, RRA Zeleni kras, d.o.o., BOREO stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije, Mladinski center Postojna in Motovila / CED Slovenija.

Poročamo tukaj.