Vabljeni na Kulturni bazar!

Dogodki
Obiščite informativni kotiček Ustvarjalne Evrope. Ljubljana, 26. marec 2014
Kdaj
 
Kje
Prijave zaprte

Kulturni bazar je prireditev, ki jo pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo in okolje ter Ministrstvom za zdravje. Častna pokroviteljica je Slovenska nacionalna komisija za UNESCO, izvršni producent prireditve pa Cankarjev dom v Ljubljani.

Program strokovnega usposabljanja na Kulturnem bazarju je namenjen strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, kulturi, okolju, zdravstvu in sociali ter študentom s teh področij. Vabljena je tudi širša javnost, saj organizatorji pripravljajo program za otroke in mladino ter vse, ki jih zanima kultura. Dogodka se lahko udeležite v Cankarjevem domu v Ljubljani, med 9. in 20. uro. Več o Kulturnem bazarju najdete tu.

Kulturnega bazarja se bosta udeležili tudi predstavnici Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (Mateja Lazar in Sabina Briški). V Informativnem kotičku Ustvarjalne Evrope bosta med 9. in 11. ter med 12. in 15. uro odgovorili na vaša vprašanja ali se z vami dogovorili za morebitno dodatno svetovanje.