Vabljeni na 11. Connecting Cottbus (CoCo)

MEDIA povezovanje
11. edicija CoCo bo potekala med 10. in 11. novembrom 2016 v Nemčiji. East West koprodukcijske tržnice se lahko udeležite s projektom ali brez, ter izkoristite dogodek za mreženje s predstavniki filmske industrije.
Kdaj
do  
Kje
Cottbus, Nemčija
Prijave zaprte

East West koprodukcijska tržnica bo potekala vzporedno s filmskim festivalom Cottbus. Cilj dogodka je krepitev evropske koprodukcije, poseben poudarek pa je namenjen povezovanju koprodukcij in producentov s potencialnimi koproducenti na relaciji Vzhod – Zahod. CoCo je odprt tudi za producente izven Evrope, ki imajo interes za sodelovanje z Vzhodno Evropo.

Program Connection Cottbusa je sestavljen iz 10 -11 igranih celovečernih projektov.
Producent oz. nekdo iz filmske ekipe bo imel možnost, da svoj projekt predstavi občinstvu, potencialnim koproducentom, predstavnikom komisij, prodajnim agentom, distributerjem, predstavnikom filmskih fondov, itd.
Udeleženci imajo možnost, da se po končanih predstavitvah udeležijo tudi mentorskega programa, kjer se bodo srečali z mednarodnimi strokovnjaki, kot so financerji, producenti in strokovnjaki za razvoj scenarija.
Rok za prijavo filmskih projektov je 30. julij 2016.

CoCo pa ponuja možnost, da se predstavniki filmske industrije (producenti, predstavniki komisij, prodajni agenti, distributerji, predstavniki filmskih fondov, financerji), lahko udeležijo tržnice tudi brez projekta.
Rok za pridobitev akreditacije je 14. oktober 2016.

Več o Connecting Cottbus ter pogojih sodelovanja najdete tukaj.