Ustvarjalne sinergije na Špancirfestu v Varaždinu

Drugi organizatorji in CED
Sodelovanje Centrov Ustvarjalna Evropa Hrvaška, Slovenija in Avstrija: 29. avg. 2019 bomo na Hrvaškem v okviru uličnega in glasbenega festivala Špancirfest, skupaj s hrvaškimi in avstrijskimi kolegi, predstavili priložnosti za mednarodno sodelovanje, ki jih omogoča Ustvarjalna Evropa, ter dejavnosti in delo CED. Promovirali bomo tudi uspehe slovenskih ustvarjalcev.
Kdaj
do  
Kje
Palača Herzer, Franjevački trg 10, 42000, Varaždin
Prijave zaprte

Ustvarjalne Sinergije v Varaždinu (29. avg.) bodo potekale v okviru uličnega in glasbenega festivala Špancirfest. Maša Ekar iz Motovile (CED Slovenija) bo skupaj s hrvaškimi in avstrijskimi kolegi poleg priložnosti mednarodnega sodelovanja, ki jih omogoča EU program Ustvarjalna Evropa, predstavila tudi dejavnosti in delo CED.

V Varaždin smo povabili Aleksandro Ažman iz Združenja zgodovinskih mest Slovenije, ki koordinira projekt REFRESH – Mladi umetniki oživijo in osvežijo območja dediščine.

Več informacij o gostih tukaj, več o dogodku v hrvaškem jeziku pa tukaj.
Prijave na ced@min-kulture.hr do torka, 27. avgusta do 12:00.

Več informacij: https://motovila.si/dogodki/

Ustvarjalne sinergije (Creative Synergies) so del serije dogodkov medregijskega sodelovanja centrov Ustvarjalna Evropa (CED) iz SlovenijeAvstrije in Hrvaške z namenom ponuditi priložnosti za mreženje in sodelovanje pri razvijanju mednarodnih projektov, še posebej s podporo EU programa Ustvarjalna Evropa. V letu 2019 bomo v sodelovanju z Ministrstvom za kulturo Hrvaške (CED Hrvaška) in Ministrstvom za kulturo Avstrije (CED Avstrija) organizirali dva dogodka, in sicer v Varaždinu (29. avg.) in Gradcu (3. okt.).